Holstebro Balletskole

DET KONGELIGE TEATERS BALLETSKOLE

Det Kongelige Teaters Balletskole i Holstebro er én af to satellitskoler, som Det Kongelige Teater har etableret i henholdsvis Odense og Holstebro. Desuden er der oprettet 5 talentcentre rundt omkring i provinsen.

Skolen i Holstebro er oprettet i et tæt samarbejde mellem Balletskolen, Det Kgl. Teater og Holstebro Kommune, og det er jo i sig selv fantastisk, at der ligger et lille hjørne af Det Kongelige Teater her i Vestjylland. Vejen til Den Kongelige Ballet er for talentfulde børn og unge i Vestdanmark blevet kortere.

DANSELINJEN

Børnene på Balletskolens danselinje danser dagligt 2 skoletimer, i 0.-2. klasse dog kun 1 time. Udover at bibringe børnene glæden ved dansen er det vort mål at klæde eleverne bedst muligt på til et liv i dansens verden. Derfor foregår danseundervisningen på Danselinjen på et højt professionelt niveau. Dansediscipliner: standard-latin og show, hiphop, street, wacking og house, moderne dans samt ballet.

Med henblik på at forebygge skader og styrke elevernes fysik har vi indledt et samarbejde med Fysio Danmark, der løbende følger undervisningen og 1 gang hver måned har fysisk træning med eleverne. De afvikler endvidere kurser for vores danselærere.

HOLSTEBRO BALLETAKADEMI

Holstebro Balletakademi tilbyder kvalificeret fritidsundervisning i ballet, moderne dans, hip hop og standard-latin for børn i alderen 4-16 år. Undervisningen foregår efter skoletid i Balletskolens dansestudier. Undervisningen er for alle, der har lyst til at danse de pågældende stilarter.

Festugecommité
Accordion forside – dansk

Program

Lørdag d. 10. juni

Søndag d. 11. juni

[widgetkit id="6"]

Mandag d. 12. juni

[widgetkit id="7"]

Tirsdag d. 13. juni

[widgetkit id="12"]

Onsdag d. 14. juni

[widgetkit id="8"]

Torsdag d. 15. juni

[widgetkit id="9"]

Fredag d. 16. juni

[widgetkit id="10"]

Lørdag d. 17. juni

[widgetkit id="11"]

Søndag d. 18. juni

[widgetkit id="13"]
Accordion forside – engelsk

Program

Saturday June 10

[widgetkit id="3"]

Sunday June 11

[widgetkit id="6"]

Monday June 12

[widgetkit id="7"]

Tuesday June 13

[widgetkit id="12"]

Wednesday June 14

[widgetkit id="8"]

Thursday June 15

[widgetkit id="9"]

Friday June 16

[widgetkit id="10"]

Saturday June 17

[widgetkit id="11"]

Sunday June 18

[widgetkit id="13"]
Latest Posts
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Ads